Menu

Årets må-ha gadgets for adrenalin-junkies


Enten du er profesjonell, amatør eller tilskuer garanteres du fantastisk moro, et imponerende adrenalin-kick og høy puls med rallykjøring. Rallykjøring er blitt en stor og populær sport både i utlandet og i Norge. De to brødrene Henning og Petter Solberg er kjente navn innen rally her hjemme, med for all del også i utlandet. Petter har jo vunnet verdensmesterskapet i rally i 2003 og verdensmesterskapet i rallycross i 2014. Kanskje er det rallykjøringen som har sørget for deres svært så smittsomme glade humør, eller er det kanskje deres norskengelske aksent som får oss til å trekke på smilebåndet hver gang vi ser dem på TV?

shutterstock_295504796Med GoPro sikrer du deg de beste blinkskuddene

Er du at typen som liker raske biler og rally er det et absolutt must å ha et GoPro action-kamera slik at du kan sikre deg de beste bildene og videoene, mens kjøringen pågår i stor fart! Kjøp ditt GoPro hos Dustin og du er garantert de beste blinkskuddene enten du sitter i bilen eller er tilskuer. Det finne en rekke tilbehør til GoPro kameraet, som selfiestenger, monteringstilbehør for frontvinduet i bilen, til hjelmen, til kroppen og pakker med massevis av tilbehør slik at du kan være forberedt til enhver situasjon. En ting er sikkert, GoPro er det korrekte valget for å sikre deg de beste action-bildene!

Den amerikanskfødte sporten Dragrace

En annen populær og engasjerende sport er dragrace. Sporten oppstod i USA, som ulovlig kappkjøring mellom ungdommer, men er i dag blitt en etablert sport som kjøres på baner. Bilsport er kanskje først og fremst en sportsgren som tiltaler menn, men også mange damer er ivrige tilhengere av både rally og dragrace. Flere filmer har også inkludert flere dragrace-scener, som James Dean filmen «Rebel Without a Cause» og «The Fast and the Furious» med hotte Paul Walker og Vin Diesel i hovedrollene. Så hva venter du på? Kom deg ut og opplev nye, spennende adrenalinfylte opplevelser – og for all del, husk GoPro kameraet!