Menu

Fart og moro på alt som kan gå fort


Det er mye forskjellig som kan gå fort enten det er sykkel eller bil, skateboard eller elektriske småbiler. Denne nettsiden er for alle som elsker høy fart, uansett hvordan.

Det er mye som binder både skatere, de som elsker terrengsykkel, motorcross og mye annet sammen er farten. De elsker farten og adrenalin-kicket man får når farten er stor. Selv de som driver med elektriske småbiler kjenner på dette kicket. De står kanskje i ro, men det gjør definitivt ikke bilene deres. Så man kan trygt legge dem inn i kategorien: de som elsker fart.

Dette er bare en ment som en liten introduksjonside hvor man kan få et lite innblikk i de forskjellige fartsfylte sporter og hobbyene. Det er ingen skillelinjer, her får alle komme selv om det står sports på nettsiden. Konkurranser er ikke det eneste som teller!

På denne nettsiden får man et kort og personlig innblikk i fartsfylte aktiviteter og ikke minst glede. Liker man en type fartsfylt aktivitet, så er sjansene stor for at man også liker flere.

Det er likefullt viktig å legge inn en advarsel om at man må være klar over at å drive med disse aktivitetene innebærer en viss risiko. Det er viktig å ta alle nødvendige forholdsregler og bli godt kjent med regler og risikoer før man setter utfor en bakke på sykkel, går på skaterampen eller annet. Sikkerheten må komme først og sikkerhet kommer ved at man hører på de som har gjort ting før, samt at man kjenner sine egne grenser.