Menu

Motocross på bane og ikke i veien


Å kjøre fort og ta sjanser på motorsykkel er ikke noe for de lettskremte! Det er et adrenalin-kick uten like, som gir et helt utrolig rush. Utøverne elsker å kjenne hjerte slå ekstra hardt når de kjører ut på banen og konkurrere mot andre, dyktige førere. Ikke bare risikerer utøveren å havne sist på poenglisten, Dirt_KING_by_Sanjay_Pradhande kan og risikere å havne på sykehus. I verste fall så kan man få varige skader, noe alle utøverne er klar over.

De fleste motocross utøvere har brekt bein og vært både blå og svart etter fall. Fall, brukne bein og smerte er en del av opplevelsen. Det er noe man frykter, og blir en del av adrenlin-kicket. Samtidig så frykter man det ikke så mye at man ikke vil kjøre, det er bare en påminnelse om at man faktisk ikke er helt trygg, en måte å holde fokus.

Er må man ha trent nok, dyktig nok og erfaren nok så vil man gjøre det bra oftere enn man gjør det dårlig. Derfor er trening og mot den perfekte kombinasjonen som gir maksimalt adrenalin og maksimal fart og vinnersjanser!

Det som ikke burde være et rush er å kjøre som en idiot i vanlig trafikk. På vanlige veier skal man holde fartsgrensen og man skal kjøre vettugt. Selv om man selv er skikkelig god på motorsykkel og har stålkontroll så betyr ikke dette at det er greit å risikere andres liv. På en motocross-bane så er alle på banen klar over farene og risikoen. De har selv valgt å være med. Vanlige sjåfører har ikke nødvendigvis den samme kunnskapen og de har definitivt ikke gått med på å skulle risikere liv og helse fordi du vil kjøre fort. Så få ut farts-behov når det er race eller på trening, på vanlig vei så må man respektere de andre førerne.