Menu

Snowboard er det ultimate skateboardet


Det er ingen som sier at skateboard er dårlig, men for maksimalt art og spenning så er det ingenting som slår et snowboard. Det er mange bakker å prøve seg i, helt uten at noen lager bråk, i motsetning til hvis man skal få høy fart i en bygate. I tillegg er det lagt opp til hindre og mange utfordringer i løypene så man kan få den samme gatefølelsen som et skateboard definitivt gir.

Men det aller, aller beste med snowboard er de høye hoppene. Det er selvsagt ikke alle steder som kan tilby de beste hoppene, men finner man et sted som har laget virkelig gode ramper, så er dette stedet å være. Det er bare topp å bygge opp fart for å komme så høyt opp at man virkelig får et skikkelig høyt svev. Landingen kan være litt verre…. Men det er enklere å lande på snøen enn på asfalten.snowboarder-690779_960_720

For mange er det farten som er det viktigste, men hindrene og de fysiske utfordringene er selvsagt også moro. Kombinasjonen av høye bakker for de dagene man vil ha ekstra høye svev og utfordrende mindre løyper når dette frister, er det som gjør denne sporten så allsidig. Slalåmbakken, utfor og andre bakker er ikke lenger forbeholdt de med ski på beina, selv om de kanskje av og til synes det.

Så det er mange som ikke anser det som en god ferie med mindre man kan reise til snø og perfekte forhold for en som elsker å stå på snowboard. Heldigvis er det mange steder som er åpne nesten året rundt og har man muligheten så kan man legge inn gode ferier til steder med evig snø-føre. Det kan være noe mer utfordrende å finne pudder-snø og helt jomfruelige løyper, men også dette er fullt mulig om man elsker sporten og er villig til å bruke tid på å planlegge den perfekte ferien.